veelgestelde vragen

Ik kan niet kiezen tussen de verschillende ontwerpen/kleuren, hebben jullie samples?
Je kunt via onze webshop een sample bestellen door bij het betreffende behang bij 'jouw formaat' te kiezen voor ’sample 20x25’. Een sample kost 1,-  ex. verzendkosten. Je kunt zelf kiezen van welke ontwerpen je samples wilt bestellen.

Is het altijd duurder als ik voor maatwerk kies?
Dat ligt een beetje aan het formaat dat je nodig hebt. Als het maatwerk behang iets groter wordt dan een standaard formaat ben je iets meer kwijt maar als een standaard formaat juist veel te groot is voor jouw wand kan maatwerk zelfs voordeliger zijn. En je hebt dan wel een behang dat helemaal past. 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn behang in huis heb?
We houden een levertijd aan van 4-8 werkdagen. Het hangt er namelijk vanaf wanneer je je order plaatst. Behang bestellingen tot en met maandag worden dezelfde week nog gedrukt en normaliter op vrijdag geleverd. Bestellingen na maandag worden de week erna gedrukt en geleverd. 

Duurt het leveren van maatwerk behang langer?
Wij proberen voor maatwerk dezelfde levertijd aan te houden als voor standaard formaten. Dat lukt eigenlijk altijd.

Jullie standaard formaat is hoger dan mijn wand, wat nu?
Je kunt twee dingen doen, of je kiest voor de standaard hoogte en snijdt wat weg. Kijk wel even goed of er dan geen essentiele onderdelen wegvallen. Of je vraagt een offerte aan voor maatwerk. Dan kunnen wij zorgen dat zoveel mogelijk van het ontwerp behouden blijft binnen de gewenste afmetingen.

Moet ik de banen insmeren of de muur?
Ons behang is vliesbehang, daarbij smeer je muur in en niet het behang. Het is dus veel makkelijker aanbrengen dan traditioneel behang.

Hoe zet ik de eerste baan op?
De eerste baan zet je loodrecht op, eventueel met behulp van een waterpas. Loopt je wand een beetje scheef, houdt daar dan rekening mee door de marge goed te verdelen tussen de boven- en onderkant en links en rechts.

Wat als ik een baan scheef geplakt heb?
Omdat het even duurt voordat de lijm is gedroogd, kun je een scheve baan makkelijk weer loshalen en opnieuw plakken. Het behang is daar stevig genoeg voor.

 

 

© 2019 - 2021 pimpelmeesbehang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel