3 x sprookjesachtig behang voor de kinderkamer 

Rond de peuterleeftijd krijgt je kleintje steeds meer de behoefte om alleen in zijn kamer te spelen. Daar kan hij zich in alle rust terugtrekken in zijn eigen fantasiewereld. Met kinderbehang geef je deze fantasiewereld een sfeervol decor. Wij geven je drie tips voor sprookjesachtig behang voor de kinderkamer.

#1 Bosdierenbehang

Het Pimpelmees Bosdierenbehang is één van de meest geliefde ontwerpen uit onze behangcollectie. Op dit rijk geïllustreerde behang spelen een beer en zijn bosvrienden de hoofdrol. Er is zoveel op te zien dat jouw kleintje nooit uitgekeken raakt. Het Bosdierenbehang van Pimpelmees is verkrijgbaar in acht verschillende monokleuren - van potloodgrijs tot terracotta - en in een kleurrijke collagestijl. Je vindt de bosdieren ook terug op ons Patroon-behang.

#2 Dinobehang

Is jouw kind gek op dino’s? Creëer dan zijn eigen dinowereld met ons Jurassic World-behang. Hoe langer je ernaar kijkt, hoe meer dino’s te ziet! Het behang is verkrijgbaar in acht verschillende monokleuren, zoals bruin, mosterd, zeegroen, blauw en oudroze. Behang in één kleur zorgt ervoor dat de kinderkamer niet te druk oogt, zodat je kleintje niet overprikkeld raakt. Net als onze andere behangontwerpen, is het Jurassic World-behang verkrijgbaar in heel veel verschillende formaten, zodat je niets van het sprookjesachtige tafereel hoeft weg te snijden.

#3 Junglebehang

Giraffen, apen, tropische vogels en meer. Met ons kinderbehang in junglestijl maak je van de kinderkamer een tropisch paradijs vol dieren. Door de verschillende contrasten in licht en donker zit er diepte in het behang waardoor de fantasiewereld van jouw kleintje nog meer wordt gestimuleerd. Het is net alsof je zo de jungle in kunt stappen! Ons Giraf & Slingeraapjes-behang voor de kinderkamer is verkrijgbaar in acht verschillende monokleuren, waaronder blauw en oudroze. Bekijk ook ons vrolijk gekleurde Jungleparade-behang uit de Collage-collectie!

Naast de drie bovengenoemde thema’s, vind je ook andere natuur- en dierrijke thema’s in onze behangcollectie: van onderwaterwereld tot boerderijdieren. De collectie van Pimpelmees kinderbehang bestaat uit Mono-, Patroon- en Collage-behang. Ons Mono- en -Patroon-behang - verkrijgbaar in terracotta, blauw, oudroze, bruin, zeegroen, groen, potloodgrijs en mosterd - past perfect in een natuurlijke of Scandinavische kinderkamer met hout, bamboe, rotan en andere natuurlijk materialen. Ons Collage-behang is kleurrijk en voelt zich daardoor helemaal thuis in een kinderkamer met een eclectisch, vrolijk interieur.

Over Pimpelmees behang voor de kinderkamer

Pimpelmees is een duurzaam Nederlands merk, opgericht door de zussen Marieke en Ingeborg, dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van sprookjesachtig en stijlvol kinderbehang. Onze behangontwerpen zijn rijk geïllustreerd, maar ogen niet te druk. Zeker wanneer je kiest voor ons kinderbehang in één monokleur. Pimpelmees kinderbehang wordt in Nederland gedrukt op FSC-gecertificeerd behangpapier en papierrestanten worden hergebruikt om het milieu zo min mogelijk te belasten. Het behang heeft dankzij de matte afwerking een zachte, warme uitstraling waardoor het ook geschikt is voor de babykamer.

© 2019 - 2024 P I M P E L M E E S | sitemap | rss