Kinderbehang: zo creëer je rust en sfeer in de kinderkamer

Wil je de kinderkamer een metamorfose geven? Met behang bepaal je de basis en sfeer. Pimpelmees kinderbehang is zo ontworpen dat het rust uitstraalt en toch aansluit bij de belevingswereld van kinderen. Wij geven je graag tips over hoe je ons duurzame behang toepast in de kinderkamer.

Sprookjesachtig behang voor de kinderkamer

Kinderen maken heel wat mee op een dag. Hoe fijn is het dan als ze een plek in huis hebben waar ze echt tot rust kunnen komen? Met behang creëer je een sfeervolle basis in de kinderkamer. Pimpelmees kinderbehang is er in verschillende thema’s en kleuren. Met onze ontwerpen willen we kinderen meenemen in een sprookjesachtige wereld vol dieren. Onze behangontwerpen zijn rijk geïllustreerd, maar wel rustgevend. Wij raden aan om één wand in de kinderkamer te behangen en de andere muren in een neutrale kleur te verven die past bij het behang (laat je daarbij inspireren door ons kleuradvies). Zo leg je de focus op het behang, zonder dat het te druk oogt. Stem ook de meubels en accessoires af op het behang om een harmonieus geheel te creëren.

Extra tip! Pimpelmees kinderbehang matcht mooi met natuurlijke materialen zoals hout, bamboe en rotan.

Kinderbehang in verschillende thema’s

Pimpelmees kinderbehang is verkrijgbaar in drie collecties: Mono, Patroon en Collage. Met elke collectie creëer je net een andere sfeer:

  • De Mono-collectie bestaat uit zes verschillende ontwerpen, o.a. Bosdierenbehang, Junglebehang, Dinobehang en Girafbehang, in acht verschillende rustgevende monokleuren. De sprookjesachtige taferelen op ons kinderbehang hebben een magisch effect op kinderen van elke leeftijd. Ondanks dat er veel gebeurt op het behang, zorgt de monokleur ervoor dat het niet te druk oogt.
     
  • Ons Patroon-behang is een verzameling van kleine tafereeltjes die we ook terugzien op ons iconische Bosdierenbehang. Deze collectie is iets verfijnder en daardoor bij uitstek geschikt voor kleinere kinderkamers of als babybehang in de babykamer.
     
  • De Collage-collectie biedt vijf verhalende ontwerpen in een rijk en warm kleurenpalet. Met ons Collage-behang maak je een kleurrijk statement. Zeker voor de wat grotere en/of hogere kinderkamers is dit behang een aanrader! Daar komen de kleuren prachtig tot hun recht.

Al ons behang is in vrijwel elk formaat verkrijgbaar zodat het tafereel in z’n geheel te zien is. Dus ook voor kleine kinderkamers bieden we passend kinderbehang!         

Over Pimpelmees kinderbehang

Pimpelmees is een Nederlands merk, opgericht door de zussen Marieke & Ingeborg. Wij ontwerpen alles zelf en het behang wordt in Nederland op bestelling geproduceerd zodat we geen onnodige voorraad houden en de kwaliteit bewaard blijft. Wel zo duurzaam! Het vliesbehang is van topkwaliteit en heeft een mooie matte uitstraling. Ook erg prettig: het behang is makkelijk aan te brengen en te verwijderen.

Of je nu op zoek bent naar kinderbehang voor een meisje of jongen, onze behangcollecties zijn genderneutraal en geschikt voor elke leeftijd. In onze ontwerpen spelen dieren een hoofdrol. Waar je ook kijkt: overal gebeurt er iets. Kinderen raken daardoor niet snel uitgekeken op ons behang.

Ben je nog niet zeker over het gekozen thema of de kleur? Vraag een sample aan in onze online shop! Wij sturen je dan een kaartje van 20x25 cm zodat je een goed beeld krijgt van het ontwerp. Door meerdere samples te bestellen, kan je samen met je kind bepalen welk behang het wordt. Succes!

© 2019 - 2024 P I M P E L M E E S | sitemap | rss