bosdierenbehang: voor een sprookjesachtige baby- of kinderkamer

Ons Bosdierenbehang duikt in steeds meer kinderkamers op. En daar zijn we best een beetje trots op! Dit door onszelf ontworpen behang maakt van de kinderkamer een sprookjesachtige wereld waarin jouw kleintje uren kan dromen en dwalen. Lees hier alles over hoe je Pimpelmees Bosdierenbehang toepast in de kinder- óf babykamer.

Pimpelmees Bosdierenbehang: welke kleur kies jij?

Het Bosdierenbehang van Pimpelmees is een icoon in onze collectie dankzij de zachte, vriendelijke uitstraling en de sprookjesachtige sfeer. Het Toile de Jouy-behang wordt gesierd door een grote vriendelijke beer en zijn bosvrienden. Waar je ook kijkt, overal kruipt, sluipt, vliegt of fladdert er wel iets rond. De verschillende contrasten geven het behang diepte waardoor het net lijkt alsof je zo het bos in kunt stappen. Het Bosdierenbehang is verkrijgbaar in negen verschillende warme monokleuren, zoals grijs, blauw, oudroze, bruin, terracotta, groen en meer. Dankzij de monokleur zorgt het behang voor rust in de kinder- of babykamer. Wil je toch liever meer kleur? Kies dan voor het kleurrijke Collage-Bosdierenbehang van Pimpelmees.

Nieuw! Sinds kort is Pimpelmees Bosdierenbehang verkrijgbaar in vintage bruin. Een warme kleur die de kinderkamer een knusse uitstraling geeft.

Bosdierenbehang toepassen in de kinder- of babykamer

De kinderkamer inrichten is een behoorlijk project. Want hoe zorg je ervoor dat het er gezellig uitziet, zonder dat het te druk oogt? Pimpelmees kinderbehang is zo ontworpen dat het de fantasiewereld van je kindje prikkelt en tegelijkertijd rust uitstraalt. Daarbij past het behang perfect in een natuurlijk of ingetogen Scandinavisch interieur. Dat geldt ook zeker voor ons bekende behang met bosdieren. Het Bosdierenbehang is rijk geïllustreerd, maar niet te druk waardoor je het zowel in een grote als kleine kinder- of babykamer kunt toepassen.

Het mooist is het om één muur te behangen. Zo creëer je een sprookjesachtig decor waarin je kind in alle rust kan spelen en slapen. De overige muren schilder je dan in een neutrale kleur. Tip: stem de kleuren van de muren af op het behang om van de kinder- of babykamer een harmonieus geheel te maken, check hiervoor ons kleuradvies. Het Bosdierenbehang is, net als onze andere behangontwerpen, verkrijgbaar in heel veel verschillende formaten waardoor je niet of nauwelijks iets van het sprookjesachtige tafereel hoeft weg te snijden.

Wist je dat het Pimpelmees Bosdierenbehang ook als geboortekaartje verkrijgbaar is?

Pimpelmees muursticker of behangcirkel met bosdieren

Woon je in een huurwoning? Is de kinderkamer eigenlijk te klein voor behang? Of durf je het niet aan om een hele muur te behangen? Dan is een behangcirkel een goed alternatief. Pimpelmees heeft een ruime collectie behangcirkels in drie formaten: 142,5 cm, 190 cm, 237,5 cm. Ook het Bosdierenbehang is als behangcirkel verkrijgbaar - zowel in kleurrijke collagestijl als in acht verschillende monokleuren. Is een behangcirkel te groot? Kies dan voor een (Bosdieren-)muursticker van Pimpelmees. Deze is verkrijgbaar in 100 en 120 cm. Onze muurstickers breng je makkelijk aan en haal je net zo makkelijk weer weg. Ideaal!

Twijfel je nog over de kleur? Of wil je het behang van dichtbij bekijken? Bestel dan eerst een sample of meerdere samples in onze webshop!

© 2019 - 2024 P I M P E L M E E S | sitemap | rss