Muurstickers: ideaal voor een kleine kinderkamer

Geen zin om te behangen? Of is de kinderkamer gewoonweg te klein voor behang? Dan is een muursticker van Pimpelmees dé oplossing. Hiermee creëer je in een handomdraai een sprookjesachtige sfeer. Lees hier alles over onze zelfklevende muurstickers voor de kinderkamer.

Muurstickers voor de (kleine) kinderkamer
Een kleine kinderkamer inrichten kan een hele uitdaging zijn, want het wordt al snel te druk. Toch wil je wel een fijne plek creëren waar jouw kleintje graag slaapt en speelt. Alhoewel ons Mono-kinderbehang een rustige uitstraling heeft, kunnen wij ons voorstellen dat je er toch voor kiest om de muur in een kleine kinderkamer niet te behangen. Gelukkig zijn er ook alternatieven. Pimpelmees biedt namelijk, naast behangcirkels, ook muurstickers voor de kinder- en babykamer. Deze zijn verkrijgbaar in twee formaten: 100 cm en 120 cm doorsnee. Op deze ronde muurstickers vind je dezelfde ontwerpen terug als op onze behangcollectie, maar dan in compact formaat. Kijk maar eens naar de Bosdieren-muursticker voor de kinder- of babykamer. Net als het gelijknamige behang zorgen de beer en zijn bosvrienden voor een magische sfeer in de kamer. De muursticker met bosdieren is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Pssst… heb je de populaire top-10-film Zwanger & Co al gezien op Netflix? Daarin spelen onze muurstickers en behangcirkels een hoofdrol! In de verloskundigenpraktijk van hoofdrolspeelster Merel (gespeeld door Lieke van Lexmond) duiken ze in elke kamer op. Zó leuk!

Hoe breng je muurstickers in de kinderkamer aan?
Heb je geen zin of tijd om de kinder- of babykamer te behangen? Of heb je een (tijdelijke) huurwoning? Ook dan zijn muurstickers ideaal. De zelfklevende muurstickers van Pimpelmees zijn namelijk heel eenvoudig aan te brengen (en te verwijderen). De grote muurstickers worden gemaakt van een matte folie met een soort zuignapjes in de lijmlaag. Hierdoor plak je de sticker eenvoudig op de muur. Verkeerd geplakt? Geen probleem, je kunt de sticker makkelijk herpositioneren zonder lijmresten achter te laten. Belangrijk is wel dat je de sticker op een vlakke ondergrond plakt om te voorkomen dat hij loslaat. Is de ondergrond niet vlak? Dan kan je kiezen voor 3 mm dik dibond. Dit is een lichtgewicht plaat gemaakt van duurzaam materiaal en met een matte afwerking. Met de meegeleverde bevestigingsmaterialen plak je de plaat eenvoudig op de muur. Let op: wij leveren dibond alleen in Nederland.

Goed om te weten: plaats de muursticker niet in de volle zon. Hierdoor kan de sticker verkleuren en/of omkrullen.

Muurstickers voor de kinderkamer met dieren
Voor onze ontwerpen laten wij ons graag inspireren door de natuur en het dierenrijk. Dus wanneer je op zoek bent naar hippe muurstickers voor de kinderkamer met dieren in de hoofdrol, zit je goed bij Pimpelmees. Van bosdieren tot dino’s en van jungle tot walviswereld. Voor elke kinderkamer bieden we een ontwerp dat past bij de belevingswereld van jouw kind.

Twijfel je over het ontwerp of de kleur? Bestel dan eerst een sample! Selecteer hiervoor 'sample' in de keuzelijst in onze shop.

© 2019 - 2024 P I M P E L M E E S | sitemap | rss