Verzendkosten

Binnen Europa gratis bezorgd vanaf 100,-!

Samples t/m 7 stuks worden verzonden tegen brievenbustarief.

Verzendkosten brievenbuspost:
Nederland: €2,95
EU-landen: €4,95
Overige landen: €9,80

Verzendkosten pakketpost:
Nederland: €4,95
EU-landen: €9,80
Overige landen: variërend van €30,00 tot €75,00

Eerst checken, dan plakken!
Controleer je bestelling zo snel mogelijk na ontvangst en vóórdat je het aanbrengt. Mocht er iets niet kloppen of ontdek je schade of een oneffenheid, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan kijken we samen naar een oplossing. 

Tweedekansjes
Let op:
De afgeprijsde artikelen (onze 'Tweedekansjes') kunnen niet geretourneerd worden! 

Levertijd 
We houden een levertijd aan van 4-8 werkdagen. De levertijd hangt af van wanneer je je order plaatst. Behang bestellingen tot en met maandag worden dezelfde week nog gedrukt en normaliter op vrijdag geleverd. Bestellingen na maandag worden de week erna gedrukt en geleverd. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een geautomatiseerde mail met een track & trace code, zodat je je pakket kunt volgen.

BTW & invoerheffingen
Als je van buiten de EU bestelt, betaal je de btw niet aan ons, maar bij ontvangst van het pakket. Daarnaast kunnen er invoerheffingen van toepassing zijn. Over deze regels en kosten kunnen we je geen informatie geven. Controleer dit op de websites van de lokale overheid en/of douane.

Ben je toch niet happy met je aankoop?
Een muursticker kun je, op eigen kosten, retour sturen. Hierbij is het zeer van belang dat je de muursticker op dezelfde wijze verzendt naar ons als je deze ontvangen hebt, strak opgerold en gefixeerd om de koker. De sticker beschadigt anders makkelijk tijdens verzending. Bij schade kunnen we niet het volledige orderbedrag terugboeken. 

Behang en behangcirkels kunnen uitsluitend ongeopend geretourneerd worden, in de originele verpakking en op eigen kosten. Als het behang of de behangcirkel uit het plastic is geweest kunnen wij het helaas niet retournemen.

Een eventueel maatwerk behang wordt speciaal voor jou gemaakt en kan dus niet geretourneerd worden, evenals een 'tweedekansje'.

Als je een artikel wilt retourneren stuur ons binnen 14 dagen een mail, dan ontvang je van ons een retourlabel met het juiste retouradres.

Let op: bestellingen van buiten de EU kunnen niet worden geretourneerd.

© 2019 - 2024 P I M P E L M E E S | sitemap | rss