Verzendkosten

Binnen Europa gratis bezorgd vanaf 100,-!

Samples t/m 7 stuks worden verzonden tegen brievenbustarief.

Verzendkosten brievenbuspost:
Nederland: €2,95
EU-landen: €4,95
Overige landen: €9,80

Verzendkosten pakketpost:
Nederland: €4,95
EU-landen: €9,80
Overige landen: variërend van €30,00 tot €75,00

BTW & invoerheffingen

Als je van buiten de EU bestelt, betaal je de btw niet aan ons, maar bij ontvangst van het pakket. Daarnaast kunnen er invoerheffingen van toepassing zijn. Over deze regels en kosten kunnen we je geen informatie geven. Controleer dit op de websites van de lokale overheid en/of douane.

Eerst checken, dan plakken!

Controleer je bestelling het liefst zo snel mogelijk na ontvangst en vóórdat je het aanbrengt. Mocht er iets niet kloppen of ontdek je schade of een oneffenheid, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan kijken we samen naar een oplossing. 
 

Ben je toch niet happy met je aankoop?

Onze stationery producten kun je, op eigen kosten, retourneren. Als we het product ongebruikt en onbeschadigd hebben ontvangen boeken we het totale orderbedrag terug.

Een muursticker kun je ook, op eigen kosten, retour sturen. Hierbij is het zeer van belang dat je de sticker op dezelfde wijze verzendt naar ons als je deze ontvangen hebt. De sticker beschadigt anders makkelijk tijdens verzending. Bij schade kunnen we niet het volledige orderbedrag terugboeken.

Behang kan alleen geretourneerd worden als het een standaard formaat betreft en het nog in het plastic verpakt is. Ook voor behang geldt dat het van belang is op dezelfde wijze te verzenden als je het ontvangen hebt. Bij schade kunnen we niet het volledige orderbedrag terugboeken.

Maatwerk behang wordt speciaal voor je op maat gemaakt en kan dus niet geretourneerd worden, evenals 'tweedekansjes'.

Als je een artikel wilt retourneren stuur ons binnen 14 dagen een mail, dan ontvang je van ons een retourlabel met het juiste retouradres.

© 2019 - 2021 pimpelmeesbehang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel