Vorige Artikel 1 van 22 Volgende

Aan de waterkant | potloodgrijs

Artikelnummer: AW01
€ 299,00 (inclusief 21% btw)

Aan de waterkant is een klassiek Toile de Jouy behang in een nieuw jasje. Dit behang doet denken aan de ouderwetse schoolplaat van M.A. Koekkoek 'In sloot en plas.' Met dit behang waan je je aan de oever van een slootje op een lente dag, terwijl de zon schittert in het water en de eendjes om je heen gezellig kwaken. En je krijg ook een kijkje van wat zich onder het wateroppervlak afspeelt! Welke vissen zie je zwemmen? En hoeveel kikkers wonen er in deze sloot? Kijk! Daar zwemt een dikkopje!

Vliesbehang
Onze murals worden gedrukt op vliesbehang met een matte, papieren uitstraling. Het grote voordeel van vliesbehang is dat het makkelijk aan te brengen is en ook goed weer te verwijderen. Denk er wel om dat je plaksel voor vliesbehang gebruikt om de wand mee in te smeren, bijvoorbeeld Perfax Roze of Bison Wand&Klaar. 
Lees hier hoe je het behang het beste aanbrengt. Of bekijk een handig filmpje.

Maatwerk
Kun je niet uit de voeten met onze standaard formaten? Kijk op de pagina formaat en maatwerk of bekijk onze collectie patroon behang.

Levertijd
De levertijd is 4-8 werkdagen. Bestellingen tot en met maandag worden dezelfde week nog gedrukt, je hebt de mural dan voor het weekend in huis. Dit geldt doorgaans ook voor maatwerk.

LET OP: De laatste afbeelding correspondeert met het gekozen formaat.

© 2019 - 2021 pimpelmeesbehang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel